Vragen?

Neem hier contact op met één van onze trainers

Myrna
 

Whitepaper

Download hier de gratis whitepaper

Blaadje

"5 tips voor het omgaan met Conflicten"

 

Ervaringen

Gemiddelde
score

8,1

Gemiddeld cijfer van:

"Bij Ampect hebben we de cursus Communication Management en Conflict Management gevolgd.

De cursussen bij Ampect zijn professioneel verzorgd. In de training is er veel aandacht voor de praktijk. Kortom, erg leerzaam en praktisch inzetbaar: absoluut een aanrader.”

Jonathan,- Team Anno MMX

 

 
Home » Trainingen » Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit

Voordelige combinatie van Effectief Communiceren & Conflicten Management

 • Het hebben van goede communicatieve vaardigheden en goed omgaan met conflicten vormen belangrijke voorwaarden om succesvol te functioneren binnen iedere professionele omgeving.
 • Deze twee trainingen sluiten naadloos op elkaar aan en vormen daardoor een complete leerervaring. Dit geeft u de kans uw sociale en professionele vaardigheden te verdiepen en uit te breiden en daarmee uw persoonlijke effectiviteit te vergroten.
 • De combinatie van deze twee basistrainingen levert een aantrekkelijk combinatievoordeel op.

Voor wie?

Communicatie, leidinggeven en omgaan met verschillende belangen vormt een belangrijk deel van uw dagelijkse leven als professional. Vergroot uw professionele effectiviteit door het volgen van een combinatie van deze trainingen met een aantrekkelijk combinatievoordeel.

Wat heb ik aan deze training?

Het hebben van goede communicatieve vaardigheden en het omgaan met conflicten vormen belangrijke voorwaarden om succesvol te functioneren binnen iedere professionele omgeving.

In de training Communication Management leert u effectief te communiceren met uw gesprekspartner en uw invloed te vergroten. U leert een inschatting te maken van uw eigen communicatiestijl en die van uw gesprekspartner. Dit verkleint de kans dat uw boodschap verkeerd begrepen wordt. Dit legt ook de basis voor goede samenwerkingsrelaties en draagt daarmee bij aan uw persoonlijke succes.

Bij het hanteren van conflicten en belangentegenstellingen spelen communicatieve vaardigheden opnieuw een zeer belangrijke rol; kleine misverstanden tussen collega’s kunnen escaleren en vervolgens een grote impact hebben op het functioneren van u en de organisatie. Conflicten zijn gelukkig niet alleen nadelig; ze zijn juist ook onontbeerlijk voor vernieuwing en creativiteit. Goed gehanteerde conflicten kunnen bijdragen aan de versterking van onderlinge relaties. Sterk conflict management is dus van essentieel belang om de nadelige gevolgen van conflicten te voorkomen én gebruik te maken van de kracht ervan.

Deze twee trainingen sluiten naadloos op elkaar aan en vormen daardoor een complete leerervaring. Dit geeft u de kans uw sociale en professionele vaardigheden te verdiepen en uit te breiden en daarmee uw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Een combinatiepakket van de twee basistrainingen bieden we aan met een aantrekkelijk combinatievoordeel.

Mocht u meer over dit traject willen weten neem dan contact op met een van onze trainers 035-5312444

Het programma bestaat uit een combinatie van de trainingen Communication Management en Conflict Management om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Het programma van Communication Management bestaat uit de volgende onderdelen:

 • - Het vertrouwensmodel als basis voor communicatie
 • - Communicatie & Win – de verschillende communicatiestijlen
 • - Feedback op uw eigen communicatiestijl
 • - De rol van empathie
 • - Defensief gedrag omzetten in constructief gedrag
 • - Het flexibel inzetten van communicatiestijlen

Het programma van Conflict Management bestaat uit de volgende onderdelen:

 • - De verschillende fases van een conflict
 • - Wat zijn de verschillende conflictstijlen
 • - U krijgt feedback op uw eigen feedbackstijl
 • - Onderhandelen – op zoek naar de win-win situatie
 • - Uw rol als derde partij tijdens een conflict

Tijdens de training werkt u met verschillende oefeningen die zo veel mogelijk aansluiten bij uw eigen praktijk. U gaat dan ook aan de slag met een eigen casus. Daarnaast krijgt u toegang tot de Persona softwareapplicatie die u ten alle tijden kunt raadplegen.

De training wordt gegeven door ervaren trainers die exclusief zijn opgeleid in het gebruik van het door PERSONA ontwikkelde communicatie model. Meer dan 1,4 miljoen mensen in 71 landen hebben dit programma doorlopen.

Interactie tussen (trainer en) deelnemers en inbreng van praktijkvoorbeelden van de deelnemers staan tijdens de training centraal. De modellen die in de training gebruikt worden zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden op een praktische manier ingezet, om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw dagelijkse praktijk. U ontvangt tijdens de training een uitgebreid werkboek en het boek “Vuurhaarden, pyromanen en brandweermannen”, van M. Euwema & U. Wild.

Ter voorbereiding op de training vullen 5 collega’s een vragenlijst in. Op basis hiervan worden uw communicatiestijl, empathieniveau, flexibiliteitsniveau en conflictstijl bepaald. De uitslag hiervan ontvangt u tijdens de training.

U volgt de training communication management in combinatie met de training conflict management en ontvangt een korting van €375,-. Het totaalbedrag voor het gehele leertraject bedraagt € 2495,-.

 • - 2 x twee dagen training op locatie
 • - Alle trainingsmaterialen
 • - Een gepersonaliseerd softwarepakket
 • - Dag arrangement tijdens de trainingsdagen

De datum & locatie zijn afhankelijk van uw combinatiekeuze.

Naast de open trainingsdata verzorgt Ampect Consultants regelmatig in-company trainingen. Mocht u interesse hebben in een van onze trainingen voor uw organisatie of team, neem dan rechtstreeks contact op met een van onze trainers: 035-5312444


Ik ben geïnteresseerd in de training!
Ik zou mij graag willen aanmelden voor de vrijblijvende offerte
Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bericht

captcha