Vragen?

Neem hier contact op met één van onze trainers

Myrna
 

Whitepaper

Download hier de gratis whitepaper

Blaadje

"5 tips voor het omgaan met Conflicten"

Home » Trainingen » Conflict Management

Conflict Management

Van conflictmijdend naar conflictminded

 • Conflict op het werk, we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Vaak gaan we conflicten liever uit de weg. Gelukkig kunt u van conflicten een waardevolle situatie maken die bijdraagt aan uw werk en uw resultaten.
 • De training Conflict Management is geschikt voor iedereen die beter wil leren omgaan met conflicten. Bovendien is deze training ook geschikt als u als derde partij betrokken bent bij een conflict.
 • In deze training leert u effectief omgaan met conflicten en constructief uw eigen belangen te behartigen, ook in lastige situaties.
Brochure downloaden

Voor wie?

Conflicten op het werk: we hebben er allemaal wel eens mee te maken. We gaan ze vaak liever uit de weg, maar u heeft nu de kans om constructief met conflicten om te gaan. De training Conflict Management is geschikt voor iedereen die beter wil leren omgaan met conflicten. U kunt conflict management toepassen als u zelf in een conflict zit maar ook als u als derde partij betrokken raakt, bijvoorbeeld als manager, mediator of jurist.

Wat heb ik aan deze training

Op het werk spelen conflicten een belangrijke rol, bijvoorbeeld tijdens een reorganisatie. Kleine misverstanden tussen collega’s kunnen echter ook escaleren en vervolgens een grote impact hebben op het functioneren van de organisatie.

Conflicten zijn gelukkig niet alleen nadelig. Conflicten zijn juist ook onontbeerlijk voor vernieuwing en creativiteit. Goed gehanteerde conflicten kunnen bijdragen aan de versterking van onderlinge relaties. Sterk conflict management is dus van essentieel belang om de nadelige gevolgen van conflicten te voorkomen én gebruik te maken van de kracht ervan.

Mocht u meer over dit traject willen weten neem dan contact op met een van onze trainers 035-5312444

Het programma van Conflict Management bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De verschillende fases van een conflict
 • Wat zijn de verschillende conflictstijlen
 • U krijgt feedback op uw eigen conflictstijl
 • Onderhandelen – op zoek naar de win-win situatie
 • Uw rol als derde partij tijdens een conflict

Tijdens de training werkt u met verschillende oefeningen die zo veel mogelijk aansluiten bij uw eigen praktijk. U gaat dan ook aan de slag met een eigen casus.

Interactie tussen (trainer en) deelnemers en inbreng van praktijkvoorbeelden van de deelnemers staan tijdens de training centraal. De modellen die in de training gebruikt worden zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden op een praktische manier ingezet. U ontvangt tijdens de training een uitgebreid werkboek en het boek “Vuurhaarden, pyromanen en brandweermannen”, van M. Euwema & U. Wild.

Ter voorbereiding op de training vullen 5 collega’s een vragenlijst in. Daarnaast wordt u zelf ook gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Op basis hiervan wordt uw conflictstijl bepaald. De uitslag hiervan ontvangt u tijdens de training.

De prijs van deze tweedaagse training is € 1435,- per persoon. Deze prijs is inclusief:

 • Twee dagen training op locatie door een hoogopgeleide trainer
 • Alle trainingsmaterialen van Conflict Management
 • Het boek “Vuurhaarden, pyromanen en brandweermannen”, van M. Euwema & U. Wild.
 • Inclusief dag arrangement

Combinatievoordeel:

De training Conflict Management bouwt voort op uw de sterke kanten van uw communicatiestijl en de training Communication Management van Ampect. Daarom adviseren wij u eerst Communication Management te volgen. Een combinatie van 2 trainingen levert u bovendien een financieel voordeel op: u ontvangt namelijk een korting van €375 op de totaalprijs van de 2 trainingen!

Locatie: ergens centraal in Nederland. De locatie wordt ruim voor aanvang van de training bekend gemaakt.

 • 22 en 23 januari 2014
 • 26 en 27 maart 2014
 • 28 en 29 mei 2014
 • 24 en 25 september 2014
 • 26 en 27 november 2014

De trainingsdagen starten om 9:00 en duren ongeveer tot 17:00, inclusief lunch.

Naast de open trainingsdata verzorgt Ampect Consultants regelmatig in-company trainingen. Mocht u interesse hebben in een van onze trainingen voor uw organisatie of team, neem dan rechtstreeks contact op met een van onze trainers: 035-5312444


Ik ben geïnteresseerd in de training!
Ik zou mij graag willen aanmelden voor de vrijblijvende offerte
Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bericht

captcha