Home » Referenties » Referentie: wehkamp.nl

Referentie: wehkamp.nl

wehkamp.nl over de samenwerking met Ampect Consultants

wehkamp.nl is het grootste online warenhuis van Nederland en daarmee marktleider in Nederland op het gebied van online winkelen. Vandaag de dag staat wehkamp.nl zelfs op de 8e plaats in Europa als het gaat om internetwinkels. Het bedrijf heeft 600 medewerkers en is de trotse eigenaar van verschillende awards waaronder de Top Employers Award Nederland 2012 en 2013.

In onderstaande referentie legt wehkamp.nl uit waarom zij voor hun trainingen en opleidingen graag samenwerken met Ampect Consultants.

 

Referentie

“wehkamp.nl is een ambitieus bedrijf dat de lat hoog heeft liggen als het gaat om leiderschap en communicatie. In dit kader is in 2011 een samenwerking met Ampect Consultants ontstaan.

Sinds die tijd hebben alle managers de training Communication Management en Conflict Management gevolgd. Inmiddels zijn we gestart met de uitrol onder de andere leidinggevenden binnen de organisatie.

Het model en de aanpak, die Ampect gebruikt, sluiten aan op onze kernwaarden binnen het bedrijf en onze cultuur.

Ampect is in staat op een professionele wijze medewerkers te trainen. De aanpak is goed toepasbaar in de praktijk, aldus de feedback van de deelnemers.”

 

 - wehkamp.nllogo-wehkamp zwart wit web