Home » Referenties » Referentie van een mediator

Referentie van een mediator

Een interview met...

“Communication Management is een praktische en handzame training. In deze training ben ik me nog beter bewust geworden hoe mensen met elkaar gesprekken voeren, met daarbij verschillende communicatiestijlen. De training biedt mij een goed kader om met deze verschillen om te gaan. Ik gebruik het in mijn dagelijkse praktijk als situaties niet zo lekker lopen. Het helpt mij dan om een gesprek op een andere wijze in te steken. De training verrijkt dan ook de gereedschapskist.

Ik kan de training zeker aanbevelen aan mediators. Het effectief inzetten van communicatiestijlen kan het mediation-proces bevorderen. Daarbij ondersteunt het model om goed aan te sluiten bij cliƫnten.
Tevens kan ik de training aanbevelen aan bedrijfsjuristen. Het besef dat niet alleen inhoud en analyse, maar ook communicatiestijlen kan helpen bij het bereiken van een goed resultaat, kan deze beroepsgroep verrijken.

De training is heel levendig, zeker door het gebruik van het filmmateriaal. De groepsgrote mag wel meer dan vier personen zijn. De begeleiding is zeer enthousiast en professioneel. ”

- Interview Peter Bouwes Bavinck, Mediator/advocaat bij Nationale Nederlanden