Home » Referenties » Referentie: Rabobank

Referentie: Rabobank

Ampect traint al sinds 2005 met veel plezier, toewijding en succes voor Rabobank Nederland. In onderstaande referentie vertelt Linda Jansen waarom zij de training Communication Management heel inspirerend en leerzaam vond.

 

Referentie

Foto Linda“In mei 2013 heb ik op individuele basis de training Communication Management gevolgd. De kleine groep, locatie (bij Ampect in Laren) en de persoonlijke aandacht en deskundigheid van de trainers hebben er voor gezorgd dat ik twee hele leerzame en inspirerende dagen heb gehad.

Er was veel ruimte voor persoonlijke doelstellingen en aandachtsgebieden. Door middel van oefeningen, zowel individueel als plenair, werden praktijksituaties nagespeeld en kreeg je waardevolle feedback.

Het mooie aan deze training is dat het mij echt inzicht heeft gegeven in hoe ik in mijn communicatie op de andere persoon overkom en hoe ik mijn communicatie op de andere persoon kan afstemmen.

Ik heb tijdens deze training handvaten en tips gekregen waar ik in de praktijk, zowel privé als in mijn werk bij de Rabobank, ook echt iets mee kan.

Een aanrader voor iedereen die meer uit communicatie wil halen!”

- Linda Jansen, Rabobank