Home » Referenties » Referentie: CDM

Referentie: CDM

Crest Dutch Machinery over hun ervaring met Communication Management

Crest Dutch Machinery is een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in technologie en oplossingen op het gebied van folie, lamineren en de snijtechnologie in verschillende markten. Crest helpt internationale bedrijven om hun productieprocessen te verbeteren of te automatiseren.

In de referentie hieronder legt Crest Dutch Machinery uit waarom zij de training Communication Management als zeer waardevol hebben ervaren en denken er in de toekomst tijdens hun werk veel baat bij te hebben.

 

Referentie

“Deze zomer hebben 8 medewerkers van Crest Dutch Machinery BV de training Communication Management van Ampect Consultants gevolgd. Dit is een training die op een zeer leuke en prettige wijze gegeven wordt. Er bestaat een goede mix tussen theorie en praktijk, o.a. door rollenspellen wordt geleerd je situaties eigen te maken.

Ter voorbereiding op de training wordt er een vragenformulier toegestuurd dat je zelf moet versturen naar 5 zakelijke gesprekspartners. Hiermee ontvang je aan het begin van de training een analyse over hoe je zelf overkomt bij je gesprekspartners.

Tijdens de tweedaagse cursus krijg je inzicht in je eigen communicatiestijl en je leert de communicatiestijl van je gesprekspartner te herkennen. Door deze inzichten kun je in de toekomst veel effectiever communiceren.

Wat je over jezelf denkt komt lang niet altijd overeen met wat anderen van jou denken.

Voor Crest Dutch Machinery was het heel waardevol om alle medewerkers die veel communiceren met zakelijke relaties inzicht te verschaffen in hun communicatiestijl. De medewerkers van Crest Dutch Machinery hebben de training als zeer waardevol ervaren en denken er in de toekomst tijdens hun werk veel baat bij te hebben.

 

Logo Crest

- Crest Dutch Machinery