Home » Referenties » Referentie: Anno MMX

Referentie: Anno MMX

Team Anno MMX over Communication- en Conflict Management

Anno MMX creëert gebruiksvriendelijke, online CRM software, voor makelaars wereldwijd. Anno MMX is in anderhalf jaar tijd marktleider geworden binnen de verhuursector en werkt nu aan een positie van betekenis binnen de koop/verkoopmakelaardij. De software wordt op het moment  in meerdere landen gelicenseerd.

In onderstaande referentie vertelt Team Anno MMX waarom zij de trainingen Communication Management en Conflict Management een absolute aanrader vinden.

 

Referentie

“Bij Ampect hebben we de cursus communication management en conflict management gevolgd. De cursussen bij Ampect zijn professioneel verzorgd, de trainingen worden in een fijne sfeer gegeven waardoor je de stof gemakkelijk opneemt. In de training is er veel aandacht voor de praktijk, dit zorgt ervoor dat je voor jezelf al snel concrete handvaten kan vormen voor bepaalde situaties. Maar ook de theorie is breed genoeg zodat je met het studiemateriaal achteraf eenvoudig kan reflecteren op zaken waar je tegen aanloopt, verder heb je dan ook de juiste tools om deze te analyseren en tot nieuwe inzichten te komen. Kortom, erg leerzaam en praktisch inzetbaar: absoluut een aanrader.”

- Team Anno MMX