Home » Referenties » Certificering

Certificering

Een deel van de trainingen van Ampect Consultants BV is officieel geaccrediteerd door meerdere onafhankelijke instanties waaronder NVM-SOM, GlaxoSmithKline en het NIVRA. Ook voldoen de trainingen van Ampect Consultants aan de richtlijnen voor het behalen van zogenaamde PE (Permanent Education)-punten. Voor de regeling bij NVM-SOM, klik hier.

Persona Global

Ampect Consultants BV is geaccrediteerd door Persona Global. De producten van Persona worden in meer dan 48 landen wereldwijd aangeboden en Persona heeft ruim 1000 gecertificeerde partners. Alle trainers van Ampect Consultants zijn gecertificeerd door Persona Global en bevoegd om trainers op te leiden.

Het Project Management Institute (PMI) heeft Persona gecertificeerd. PMI is een onafhankelijk instituut dat certificeringen uitgeeft aan bedrijven die zich willen onderscheiden. Daarnaast is Persona gecertificeerd door de International Society of Performance Improvement.

Europees Sociaal FondsESF

Diverse opleidingen van Ampect Consultants BV komen in aanmerking voor ESF (Europees Sociaal Fonds)-subsidies.

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking

Medewerkers uit de metaalbewerkingsindustrie kunnen bij het OOM (Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking) een persoonlijke trainingstoelage aanvragen. Hoe, dat lees je op hun website.

Nederlands Mediation Instituut

De training Communication Management is door het NMI (Nederlands Mediation Instituut) erkend. Het NMI is de onafhankelijke kwaliteitskoepel voor mediation in Nederland.

Voor het volgen van onderstaande training worden PE (permanente educatie)-punten toegekend:

Training Aantal NMI PE-punten Categorie
Communication Management 13 1a *

* Vakkennis en vaardigheden

Communication Management
Conflict Management
Mentoring & Coaching