Bekijk trainingsaanbod »

Zij gingen u voor...

Meer lezen over de ervaringen van andere bedrijven met Ampect? Klik hier
 
Home » Over Ampect » Werken bij Ampect

Werken bij Ampect

Ampect is een kleine organisatie met een hecht team, dat goed op elkaar ingespeeld is

In de omgang met haar medewerkers vindt Ampect het belangrijk om dezelfde principes toe te passen als zij gebruikt in de advisering richting andere organisaties. Ampect vindt het dan ook van belang om veel aandacht te besteden aan de ontwikkeling van haar medewerkers en de medewerkers centraal te stellen in de organisatie. Dit uit zich onder andere in het feit dat een van onze medewerkers voor een deel van haar werktijd vrijgesteld is om promotie-onderzoek te doen.

Ampect is ook een maatschappelijk betrokken onderneming. Medewerkers mogen bijvoorbeeld een deel van hun werktijd besteden aan vrijwilligerswerk voor ideële organisaties. Daarnaast zet het hele team zich in tijdens de landelijke vrijwilligersdag: NL Doet!

Ampect neemt regelmatig stagiairs in dienst om de verbinding tussen ervaringen uit de praktijk en de nieuwste theorieën op de universiteit te waarborgen. Bovendien kan hiermee een interessante leerplek geboden worden voor studenten en blijft Ampect op deze manier goed in contact met de jongste generatie die straks de arbeidsmarkt gaat bestormen.

Het bovenstaande zorgt ervoor dat de medewerkers van Ampect erg bevlogen zijn en met elkaar een goed resultaat neerzetten! De medewerkers stralen ambitie uit en dat vertaalt zich momenteel ook in een groeiende organisatie.

Spreekt bovenstaande tekst je aan? Ampect staat altijd open voor open sollicitaties! Die kun je sturen naar t.a.v. Renate van Wijk.

Ons team in actie: bekijk het verslag van onze inzet tijdens NL DOET op 15 maart 2013!