Bekijk trainingsaanbod »

Zij gingen u voor...

Meer lezen over de ervaringen van andere bedrijven met Ampect? Klik hier
 
Home » Over Ampect » Aanpak

Aanpak

Trainen is maatwerk en inspelen op de behoeftes vanuit de organisatie

Ampect wil middels haar dienstverlening de gevolgen van deze ontwikkelingen op de specifieke omstandigheden van iedere opdrachtgever omzetten in leerconcepten, afgestemd op die situatie.  Zo blijven onze diensten aansluiten op uw behoefte om mee te gaan met de voortdurend veranderende samenleving.

Ampect biedt zowel open trainingen, in-company trainingen, als consultancy. Voor de open trainingen kunnen deelnemers uit verschillende organisaties zich individueel inschrijven. Dit is interessant voor werknemers met een persoonlijk opleidingsbudget en biedt als voordeel dat zij van deelnemers uit andere organisaties kunnen leren.

In-company trainingen hebben als voordeel dat er in de organisatie meer aandacht besteed kan worden aan de voor- en nazorg van de trainingen en dat de training meer afgestemd kan worden op de betreffende organisatie.
Ampect is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Wij ontwikkelen samen met u een trainingsplan of geven u een advies dat specifiek op uw bedrijfsdoelstellingen gericht is.

In al onze trainingen werken wij met kleine groepen (maximaal 12 deelnemers), waardoor onze deelnemers goede persoonlijke begeleiding ervaren tijdens de training. Ook worden de wensen van de deelnemers in het begin van iedere training in kaart gebracht zodat de training zo goed mogelijk op hun behoeften afgestemd kan worden.

Ampect werkt met ervaren trainers/consultants met een opleidingskundige en/of gedragswetenschappelijke achtergrond. Daarnaast hebben de modellen die in de trainingen gebruikt worden allemaal een wetenschappelijke basis en werkt Ampect nauw samen met de Universiteit Leuven voor de onderbouwing van de trainingen en advisering.