Bekijk trainingsaanbod »

Zij gingen u voor...

Meer lezen over de ervaringen van andere bedrijven met Ampect? Klik hier
 
Home » Inspiratie » Werk van onze medewerkers

Werk van onze medewerkers

Lees hier publicaties en scripties van onze medewerkers

Myrna Meester heeft in het blad OC Rendement (juni 2013) een artikel gepubliceerd over Verantwoord Ondernemen. Hoe geef je vorm aan MVO? Wat zijn de voordelen voor je organisatie? In het artikel staan een aantal concrete tips en handvatten. Download het artikel links.

Ex-stagiair Stef van Dieren heeft tijdens zijn stage bij Ampect Consultants zijn masterthesis “Conflicten op de werkvloer: ‘voorkomen of stimuleren?’” geschreven. Deze thesis handelt over “het effect van taak- en relatie-conflicten, positie in de organisatiehiĆ«rarchie en de ervaren sociale steun op de individuele arbeidsprestaties”. Download de thesis links.

Onze trainer Myrna Meester doet promotie-onderzoek aan de KU Leuven naar conflictvaardigheden van leiders. In het blad HR Rendement van juni 2012 publiceerde zij een artikel over de rol die HR-professionals kunnen spelen in het voorkomen van conflicten bij invoering van Het Nieuwe Werken. Download het artikel links.

Onze trainer Myrna Meester doet deeltijd promotie-onderzoek aan de Universiteit Leuven naar communicatie- en conflictvaardigheden in moderne organisaties. In het blad OR Rendement van maart 2012 publiceerde zij een artikel over conflicten die kunnen ontstaan rondom Het Nieuwe Werken, voorzien van een aantal concrete tips! Download het artikel links.