Incompany Training
 
Bekijk trainingsaanbod »

Zij gingen u voor...

Meer lezen over de ervaringen van andere bedrijven met Ampect? Klik hier
 
Home » Incompany Training

Incompany Training

Verbeteren van communicatie en leiderschap in uw organisatie middels een speciaal voor u opgezet incompany trainingsplan

Ampect is gespecialiseerd in het ontwikkelen van incompany trainingen en maatwerk in samenwerking met klanten. Hierbij gaat het om trainingen en consultancy op het brede vlak van interpersoonlijke vaardigheden. Met deze vaardigheden wordt men effectief in de omgang en communicatie met anderen. Immers: niet alleen de kwaliteit van uw product of dienst bepaalt het succes van uw onderneming: mensen maken het verschil! Uw onderneming is succesvol als uw medewerkers met hun gedrag en persoonlijke inzet een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Door de flexibele en persoonlijke aanpak creëert Ampect met een Incompany Training de best passende oplossing voor uw organisatie.

Hieronder een aantal voorbeelden van incompany trainingen die wij in het verleden op aanvraag van klanten hebben ontwikkeld:

Argumenteren Omgaan met bezwaren
Beleidsoverdracht Onderhandelen
Effectief vergaderen Oplossingsgericht communiceren
Empathie en Flexibiliteit Richting geven aan je carrière
Feedback geven Prioriteiten stellen
Functionerings- en beoordelinggesprek Stellig communiceren
Gesprekken voorbereiden en structureren Teamontwikkeling
Klantvriendelijkheid Timemanagement
Leiding geven Vraag- en luistervaardigheden

Dit is slechts een kleine greep uit het opleidingsportfolio van Ampect Consultants. Bent u geïnteresseerd in een van bovengenoemde incompany trainingen of een op maat gemaakte oplossing voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 035-5312444 of via